În viaţă faci alegeri, tu ce alegi pentru viaţa ta?

Redactia Saptamana Medicala

Combinaţia de Seleniu şi Coenzima Q10, folosită în studiul Kisel10, care poate salva vieţi şi poate da inimii un ajutor natural

Joi, 12 septembrie, Pharma Nord România a debutat seria de zece evenimente organizate sub egida Pharma Nord Academy, începând cu orele 15:00, la Teatrul Elisabeta, o clădire de importanţă istorică.

30 de medici, farmacişti, jurnalişti, bloggeri şi parteneri cu interes în zona de Prevenţie şi Nutriţie au aflat care este Secretul longevităţii: Combinaţia unică de Seleniu şi Coenzima Q10, ce şi-a dovedit efectele în studiul ştiinţific Kisel10- ale cărui rezultate au fost prezentate în cadrul evenimentului.


  În viaţă faci alegeri,  tu ce alegi pentru viaţa ta?

Experienţele au fost împărtăşite de specialişti în medicină preventivă şi alternativă, recunoscuţi la nivel naţional şi internaţional: doamna doctor Aura Ştefănescu, Medic Medicină Generală şi Nutriţionist, ce prescrie şi foloseşte Coenzima Q10 în viaţa de zi cu zi, a prezentat auditoriului efectele utilizării acesteia în practică medicală, domnul doctor Ciprian Ene, Medic Coordonator al Centrului de Medicină Integrativă Quantum Therapy, a abordat subiectul utilizării Seleniului în Medicină Integrativă şi doamna doctor Claudia Ciocan, Medic Medicină Generală, cu o experienţa de peste 17 ani în cadrul companiei Pharma Nord, a pus accentul pe rezultatele studiului suedez KiSel10, în care au fost folosite cele două produse de top Pharma Nord: SelenoPrecise şi Bio-Quinone Q10.

Finalul evenimentului a fost marcat de o surpriză, ce a constat în oferirea prin tragere la sorţi a unei invitaţii duble la un spectacol la alegere, susţinut de actorii Teatrului Elisabeta.

Cei mai atenţi şi norocoşi participanţi vor fi astfel recompensaţi la fiecare eveniment Pharma Nord.

Seria de evenimente Pharma Nord Academy va continua luna aceasta cu evenimentele de joi, 19 şi 26 septembrie.

În perioada octombrie- decembrie evenimentele sunt programate în datele: 10, 17 şi 24 octombrie, 14, 21 şi 28 noiembrie şi 12 decembrie.


  În viaţă faci alegeri,  tu ce alegi pentru viaţa ta?

Tema acestora rămâne aceeaşi, cu accent pe rolul benefic al combinaţiei celor două produse: Seleniu şi Coenzima Q10, dar abordările vor fi diferite, din perspectiva personală a fiecăruia din speakerii invitaţi. Ei se vor schimba periodic, pe întreaga durată a desfăşurării evenimentelor.

Evenimentele Pharma Nord Academy sunt menite să ajute specialiştii în domeniu să îşi însuşească noi informaţii din domeniul medical, să deprindă cum să identifice un supliment alimentar de calitate, cu o biodisponibilitate dovedită, să informeze pacienţii cu privire la importanţa documentării ştiinţifice înainte de a folosi un supliment alimentar şi multe alte informaţii utile.

Pentru noi, cei de la Pharma Nord, medicina preventivă stă la baza dezvoltării produselor de înaltă calitate farmaceutică dorind totodata să furnizăm pacienţilor toate informaţiile necesare pentru alegerea cu grijă a suplimentelor alimentare. Este important ca ei să cunoască studiile care stau la baza dezvoltării produselor precum şi informaţiile referitoare la biodisponibilitatea lor.


  În viaţă faci alegeri,  tu ce alegi pentru viaţa ta?


Ne bucurăm să venim în sprijinul specialiştilor cu o serie de evenimente dedicate, create sub egida Academiei Pharma Nord, urmând tendinţa comunicării internaţionale, evenimente ce şi-au dovedit valoarea de-a lungul timpului, în alte ţări în care compania noastră activează.

Ne aşteptăm ca participanţii să fie prezenţi în număr foarte mare la evenimentele Pharma Nord România şi sperăm să se bucure şi de elementele- surpriză pe care le pregătim.„

Lucian Blaga, Director Comercial, Pharma Nord România


Pharma Nord este unul dintre cei mai importanţi producători de suplimente alimentare şi remedii naturale din Europa, ce dezvoltă şi fabrică suplimente alimentare, remedii naturale şi medicamente în Danemarca. Acestea au o solidă bază ştiinţifică privind biodisponibilitatea, siguranţa şi documentaţia produselor şi sunt comercializate în Europa, Orientul Mijlociu şi în alte ţări aflate în ascensiune rapidă din Asia, Rusia şi Statele Unite, prin intermediul a 25 de companii şi a 20 de parteneri de afaceri.

De-a lungul timpului Pharma Nord şi-a câştigat reputaţia unui jucător inovativ şi vizionar pe piaţa nutraceuticelor.


  În viaţă faci alegeri,  tu ce alegi pentru viaţa ta?


Phama Nord a fost prima companie care a introdus coenzima Q10 pe piaţa europeană. Produsul său, Bio-Quinonă Q10 a fost lansat în 1990 şi a ajuns să fie unul dintre produsele de top la nivel mondial, care stă la baza a peste 100 de studii ştiinţifice.

Seleniul de la Pharma Nord, ce conţine drojdie cu seleniu, patentată, organică, are cea mai mare biodisponibilitate dovedită ştiinţific, de 88.7%, produsul având la baza peste 60 de studii ştiinţifice ce îi atestă calitatea şi capacitatea extraordinară de absorbţie.

Acestea sunt doar câteva din multele exemple care arată că Pharma Nord a fost şi este un vârf de lance pentru piaţa pe care activează, prin transferarea noilor cunoştinţe şi a cercetării continue în dezvoltarea noilor produse.

În România compania activează de peste 18 ani, remarcându-se pe piaţă datorită biodisponibilităţii ridicate a produselor, a calităţii ridicate şi recomandărilor medicilor şi pacienţilor ce folosesc suplimentele alimentare Pharma Nord şi sunt convinşi de proprietăţile şi beneficiile acestora.

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *