MAGNEROT, o combinatie unica, perfecta de magneziu si acid orotic

MAGNEROT, o combinatie unica, perfecta de magneziu si acid orotic

Magnerot

Ce este magnerotul? Un medicament extraordinar care te vindeca in 10-30 de zile de multe afectiuni provocate de deficitul de magneziu. Cei care au o lipsa de magneziu in organism trebuie sa foloseasca un astfel de medicament care, daca se ia corect – cate o pastila dimineata si seara, in fiecare zi, timp de o luna – ii ajuta sa se simta mult mai bine, sa scape de oboseala, stari proaste, sa aiba mai multa energie.

Magneziul este foarte important in organism. Carenta de magneziu poate da anumite simptome din care fac parte: durerile de cap, tremuraturile, ametelile, amortelile membrelor, furnicaturile, scaderea tensiunii arteriale, carceii, fragilitatea parului, ungiilor si dintilor, insomnia, starile depresive, de isterie, oboseala, lipsa poftei de mancare, hiperiritabilitatea neuromusculara, tulburarile de ritm cardiac, etc.

 

Magnerot

Click aici pentru mai multe informatii cu privire la ingrediente si modul de administrare.

Acest medicament este recomandat persoanelor care au tulburari ale activitatii sistemului muscular, sau ale sistemului cardiac. Este indicat in prevenirea si profilaxia infarctului miocardic, anginei pectorale si necrozelor miocardice. Desigur este vorba de cazurile in care astfel de boli grave sunt determinate de lipsa de magneziu in organism.

Medicamentul este o combinatie perfecta de magneziu si acid orotic. Acest lucru este foarte bun pentru organism, deoarece acidul orotic se gaseste in forma naturala doar in lapte (de capra sau de oaie), in zer, chefir si iaurt. Acidul orotic este denumit si vitamina B13 si nu poate fi produs de catre organism.

Citește și:  Stiati ca fisticul ajuta la scaderea in greutate si mentinerea sanatatii?

Mai mult decat atat acest medicament bogat in magneziu ajuta in mentinerea sanatatii. Magneziu catalizeaza foarte multe reactii enzimatice, in numar de aproximativ 300 si este foarte important in procesele vitale. Ajuta sistemul nervos, inima si muschii. Manifesta o actiune de dilatare a vaselor de sange si astfel este un bun remediu pentru hipertensiune, respectiv magneziu are rolul de a reduce tensiunea arteriala. Este bun in combaterea stresului, in echilibrarea sistemului nervos, in ameliorarea crampelor musculare, in metabolismul lipidelor, acizilor nucleici, hidratilor de carbon si proteinelor.

Acest medicament nu este indicat celor care au afectiuni renale sau diateza litiatica de tip Ca-Mg-amoniu-fosfat.

Femeile insarcinate sau care alapteaza pot utiliza acest medicament, deoarece este indicat in aceasta perioada in care se afla ele. Desigur ele trebuie sa intrebe intai si medicul specialist pentru a fi mai sigure.

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *