Tinctura de soc. Cum o pregătești și ce vindecă


                Tinctura de soc. Cum o pregătești și ce vindecă

Tinctura de soc. Cum o pregătești și ce vindecă

Tincturile din plante medicinale pot să aducă multe beneficii pentru sănătate. Descoperă cum să prepari tinctura de soc și la ce ajută ea!

Plantele medicinale se utilizează în scop terapeutic sub formă de: ceaiuri, infuzii, decocturi, siropuri, tincturi, gemoterapice (extracte din muguri) sau homeopate.

Dintre aceste forme farmaceutice, tincturile sunt printre primele care au fost utilizate în medicină. Acestea se obțin prin macerare cu alcool alimentar în diverse concentrații.

Tinctura de soc este una dintre cele mai bune produse cu efect detoxifiant care aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. Acum este mult mai ușor să o găsești în magazinele naturiste, însă mai demult ea era preparată în casă. Astfel că, fie o cumperi din magazine, fie o prepari acasă, specialiștii susțin că ea este foarte utilă în curele de slăbire și te ajută să cureți corpul de toxine.

La ce este bună tinctura de soc

Tinctura din fructe de soc este considerată unul dintre cele mai eficiente produse în curele de slăbire. Ea este benefică pentru corp pentru că:

– Ajută la detoxifierea organismului la nivel pulmonar, renal și intestinal;

– Accelerează tranzitul intestinal;

Citește continuarea…

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *