Terapie naturală și eficientă pentru gripă și răceală. Fără efecte adverse


                Terapie naturală și eficientă pentru gripă și răceală. Fără efecte adverse

Terapie naturală și eficientă pentru gripă și răceală. Fără efecte adverse

Terapie naturală și eficientă pentru gripă. Infecțiile căilor respiratorii, așa cum sunt gripa și răceala, ne afectează pe majoritatea dintre noi, în această perioadă. Din fericire, putem scăpa de simptomele supărătoare, aproape instant, cu ajutorul plantelor. 

Biosept capsule conține frunze de măslin, lichen de piatră, muguri de plop, extract uscat de scoarţă de salcie  și cuişoare (Caryophylli flos), care au efect puternic și rapid antiviral, antiinflamator și antifebril. Și pentru că este un produs românesc, făcut 100% din plante medicinale, fără excipienți, nu are efecte secundare și poate fi administrat întregii familii, inclusiv copiilor începând cu vârsta de șase ani. Este blând cu flora intestinală și nu produce leziuni gastrice nici la administrări repetate.  

Terapie naturală și eficientă pentru gripă

Spre deosebire de alte medicamente, folosirea capsulelor Biosept de la primele semne de viroză respiratorie reduce intensitatea simptomelor și pacientul își poate continua activitatea zilnică neîntrerupt. Doar cu un singur flacon scăpați complet de toate simptomele supărătoare ale gripelor și răcelilor. 

Biosept capsule are o eficiență dovedită de peste 10 ani în tratarea infecțiilor de tip viral însoțite de rinoree, cefalee, odinofagie. 

Respectând modul de administrare, în trei zile se ameliorează simptomatologia, și în 5-7 zile se remite complet tabloul clinic de viroză. 

Eficiența produsului a fost testată pe 138 de pacienți, obținându-se:

– dispariția simptomatologiei clinice (stare generală alterată, febră moderată, cefalee, curbatură, rinoree apoasa/nas înfundat, disfagie, disfonie, tuse seacă) la 92% dintre pacienți

– 98,94% dintre pacienți au devenit afebrili după primele administrări

– remiterea disfagiei și disfoniei la 97% dintre pacienți

– remiterea tusei la 81,65% dintre pacienți

Mod de administrare:

Copii 6-12 ani: se recomandă în primele 3 zile de la debut câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, apoi se continuă cu 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă.

Copii peste 12 ani şi adulţi: în primele 3 zile de la debut câte 2 capsule de 3 ori pe zi, apoi se continuă cu 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă. 

Cât durează tratamentul: 

Durata unei cure este de 7 zile. La nevoie cura se poate continua încă 10 zile cu 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Recomandări: 

Infecții acute de căi respiratorii superioare de tip viral (viroze respiratorii, gripă).

Contraindicații: 

Nu se recomandă copiilor sub 6 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate), în perioada de sarcină și alăptare şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Informatii suplimentare:

Pentru un efect puternic antiviral + antiinflamator + antibacterian  se recomandă asocierea cu Biomicin Forte cps (3x1cps/zi).  

 

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *