Studiile confirma: aceste 5 diete eficiente functioneaza pentru oricine


                Studiile confirma: aceste 5 diete eficiente functioneaza pentru oricine

Studiile confirma: aceste 5 diete eficiente functioneaza pentru oricine

Este foarte greu sa gasesti o dieta care functioneaza si sa o poti urma pe termen lung. Expertii sustin ca aceste 5 diete eficiente sunt bune pentru orice tip de silueta sau metabolism.

In primul rand, aceste diete sunt benefice pentru sanatate. Nu numai ca s-a demonstrat ca dau rezultate, ci sunt bune si pentru ca pot sa fie urmate pe termen lung fara sa-ti afecteze sanatatea. In timp ce dietele foarte restrictive pot sa fie doar de durata scurta, exista si unele diete sanatoase pe care te poti baza atunci cand vrei sa-ti schimbi stilul de viata si de alimentatie.

Dieta low-carb, insa cu alimente integrale si sanatoase

Aceasta dieta saraca in calorii, insa bogata in alimente integrale si sanatoase, s-a dovedit a fi una dintre cele 5 diete eficiente pentru cei care vor sa slabeasca, sa fie mai sanatosi si sa aiba un risc mai mic de imbolnavire.

De asemenea, este o dieta flexibila care iti permite sa consumi carbohidrati buni cu moderatie. Daca vrei sa urmezi aceasta dieta trebuie sa te bazezi pe: legume, frunze verzi, carne slaba, peste, oua, fructe, lactate integrale, oleaginoase si grasimi bune. Trebuie sa eviti consumul de amidonoase, produse din grau, zaharuri, lactate low-fat si alimente procesate.

Principiul de baza este sa consumi in mare parte carne, peste, oua, legume, fructe, nuci, seminte, lactate integrale, grasimi bune.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro in acest LINK

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *