Rețeta Mihaelei Bilic de creștere a imunității: Ne apără și de coronavirus


                Rețeta Mihaelei Bilic de creștere a imunității: Ne apără și de coronavirus

Rețeta Mihaelei Bilic de creștere a imunității: Ne apără și de coronavirus

Mihaela Bilic a dezvăluit cum ne putem apăra de coronavirus. Ne trebuie această vitamină obligatoriu, nu există niciun risc de supradozaj.

Și nutriționistul Mihaela Bilic, ca și ceilalți medici, vorbește despre creșterea imunității ca pavăză de nădejde împotriva virusurilor gripale.

Iată ce a scris medicul Mihaela Bilic pe pagina domniei sale de Instagram:

”Avem nevoie de wasabi, ghimbir și condimente din belșug pentru creșterea rezistenței la boli. Coronavirus inclus!

Dacă tot a pus panica riscului de îmbolnăvire stăpânire pe noi, nu pierdeți din vedere că cel mai bun lucru la care puteți apela pentru creșterea imunității este vitamina C. Și culmea nu vitamina c din alimente (e insuficientă), ci suplimente cu vitamina C în doze mari (1 g/zi timp de 1-3 luni) Efectul ei miraculos este incontestabil și nu există niciun risc de supradozaj!

Cât despre alimentație, nu uitați să includeți în meniu toate produsele picante, condimentele și rădăcinile medicinale care vă pun sângele în mișcare și au efect vasodilatator: hrean, wasabi, ghimbir, dar si turmeric, cardamon, piper etc. Tot ce încălzește și activează corpul ne ferește și de boli!

Meniul meu de azi a inclus și roșiile, măcar pentru licopenul care face bine la piele. Plus că asocierea roșii- parmezan dublează efectul umami, adică e delicioasă la pătrat -Supă cremă de roșii cu busuioc și parmezan.

-Sushi de la supermarket cu mult wasabi, pentru că altfel e destul de fad

-Cottage cheese cu ou fiert, castravete și ridichi- la cât mi-a fost de foame, pe ăsta l-am mâncat înainte să-l fi fotografiat, deci trebuie să mă credeți pe cuvânt!

Cât despre Coronavirus nu vă faceți griji, virusul gripal e mai aprig ca el,  voi întăriți-vă imunitatea și păstrați-vă optimismul”, conchide nutriționistul Mihaela Bilic.

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *