Prințul Charles a fost testat pozitiv cu Covid-19. Care e starea Reginei


                Prințul Charles a fost testat pozitiv cu Covid-19. Care e starea Reginei

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu Covid-19. Care e starea Reginei

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu Covid-19. Purtătorul de cuvânt al Casei Regale a Marii Britanii a declarat că prințul are simptome moderate și lucrează de acasă. Din fericire, ultima sa întâlnire cu Regina Elisabeta a Marii Britanii a avut loc pe 12 martie, iar Majestatea sa este într-o stare de sănătate bună. 

Prințul Charles și Ducesa de Cornwall se află în izolare la domiciliu la casa lor din Scoția. Ducesa fost, de asemenea, testată pentru COVID-19 și testul a ieșit negativ.

”Prințul Charles a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și prezintă simptome moderate și a lucrat de acasă, în ultimele zile, ca de obicei. Ducesa de Cornwall a fost, de asemenea testată, dar nu are virusul. În conformitate cu recomandările Guvernului și ale medicilor, Prințul și Ducesa se află acum în izolare la domiciliul lor din Scoția. Încă nu se știe cu certitudine care este sursa infectării, mai ales că Prințul a avut un număr mare de întruniri publice la care a trebuit să ia parte, în ultimele săptămâni,” a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Regale a Marii Britanii, pentru Telegraph.co.uk. 

Ultima său eveniment public a avut loc pe 12 martie, iar medicii cred că Prințul este contagios încă de pe 13 martie. Ultima sa întâlnire cu Regina a avut loc pe 12 martie și se află într-o bună stare de sănătate.

”Majestatea sa, Regina este într-o stare bună de sănătate,” au declarat apropiații Casei Regale.

Testele au fost efectuate de NHS în Aberdeenshire, unde au fost îndeplinite toate criteriile necesare testării.

422 de oameni au murit până acum în Marea Britanie din cauza noului coronavirus, iar numărul persoanelor infectate a depășit 8.000.

 

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *