Nu alerga niciodata dupa un barbat! Cum sa te lasi cucerita


                Nu alerga niciodata dupa un barbat! Cum sa te lasi cucerita

Nu alerga niciodata dupa un barbat! Cum sa te lasi cucerita

Barbatii jura ca le place cand o femeie isi arata interesul fata de ei. Si nu mint. Insa felul cum ii arati ca il placi este foarte important.

Daca un barbat nu simte atractie fizica, nu se va lupta pentru atentia femeii. Cat despre cea mai importanta, dar si mai putin inteleasa parte a acestei ecuatii, barbatul se simte fericit cand obtine ceva. Pentru el, a se simti realizat poate insemna sa isi faca partenera fericita, sa o ia de sotie, sa intemeieze o familie pe care sa fie capabil sa o intretina.

Care e arma ta de seductie?

Foloseste-ti magnetismul feminin natural pentru a-ti arata interesul, fara a face NIMIC. In practica, asta inseamna sa fii cu zambetul pe buze in preajma lui, sa flirtezi cu ochii, cum se spune, sa fii jucausa si receptiva la semnalele lui de atentie. E modul prin care el va deveni din ce in ce mai interesat sa-ti atraga atentia, sa te convinga sa-l strecori in programul tau aglomerat.

Cand un barbat iti vrea atentia, nu abandona totul pentru el. Nu renunta la visurile, obiectivele si pasiunile tale. Nu-l face pe barbat centrul universului tau. Barbatul potrivit oricum va muri de nerabdare sa te cucereasca. Daca barbatul renunta, atunci nu e pentru tine sau nu e momentul potrivit. Poate ar fi mai bine sa-l eliberezi.

Femeia ideala din punctul lui de vedere

Este stapana pe propriile emotii

Femeia la care viseaza orice barbat nu tipa si nu ridica tonul aproape niciodata, nu cunoaste agresivitatea si solutioneaza conflictele prin dialog, fara emotii puternice si insulte inutile. Este un bun ascultator si accepta orice punct de vedere, ramanand, insa, ferma in convingerile ei.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *