Luna Plină și surprizele nebănuite ale sfârșitului de an! Se cutremură credințe, se risipesc prejudecăți


                Luna Plină și surprizele nebănuite ale sfârșitului de an! Se cutremură credințe, se risipesc prejudecăți

Luna Plină și surprizele nebănuite ale sfârșitului de an! Se cutremură credințe, se risipesc prejudecăți

Luna Plină a acestei jumătăți de decembrie vine cu o încărcătură deosebită, având în vedere că se petrece cu o zi înainte de vineri 13. Prin definiție, vineri 13 este o zi în care trebuie să fim mai precauți. Potrivit celebrului astrolog Radu Ștefănescu, cunoscut ca Dom Profesor, nicio săptămână cu vineri 13 nu este favorabilă.

Luna Plină are loc pe 12 decembrie, la ora 7:12, ora României. Apreciatul astrolog Adriana Tudosa scrie pe site-ul său de astrologie:

” Astrologic vorbind, faza de Luna Plina este un aspect provocator (opozitie, 180 grade ) ce are drept scop final armonizarea, echilibrarea vietii noastre. Chiar daca cele doua semne Gemeni-Sagetator sunt opuse, ele au in comun aceeasi calitate, ele sunt semne mutabile, mereu in miscare, mereu schimbatoare. Semnul Gemeni este un semn de aer iar Sagetatorul un semn de foc dar ambele sunt pozitive, masculine, curioase, oarecum sociale si preocupate de comunicare si studii, evolutie personala si crestere spirituala.

Aceasta Luna Plina in Gemeni ofera o noua intelegere( Soarele in Sagetator) a unor crize relationale. Constientizarea legaturii suflet si personalitate, crearea podului Curcubeu este foarte importanta deoarece fara o ancorare solida pe acest pod( suflet –personalitate), semnul gemeni aduce o difuzie si o imprastiere a intereselor, dorintelor, aspiratiilor. Multe din crizele existentiale vin ca urmare a acestei imprastieri, a neatentiei, a increderii in personalitate uitand de suflet. Iar aceasta Luna Plina in Gemeni ne pune fata in fata cu esecurile actiunilor noastre ghidate doar de mintea pamanteasca. Marea lectie adusa de Luna plina in Gemeni tine de cooperarea cu ceilalti, de grija fata de ceilalti fara a considera oamenii drept obiecte de care sa ne ajutam. Barfa, marturia mincinoasa, tradarea celuilalt pentru fel de fel de castiguri intelectuale, doua fete, doua atitudini diferite fata de acelasi om, fapta, sunt iarasi analizate de aceasta lunatie.”

Horoscopul la Lună Plină îl citiți integral pe adriana-astro.com

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *