Dieta care-ți schimbă metabolismul în 14 zile. Lista secretă a nutriționiștilor americani


                Dieta care-ți schimbă metabolismul în 14 zile. Lista secretă a nutriționiștilor americani

Dieta care-ți schimbă metabolismul în 14 zile. Lista secretă a nutriționiștilor americani

Dieta care face minuni în doar 14 zile! Este provocarea care-ți poate transforma corpul până de sărbători. Iată cum poți avea în 14 zile un corp mai suplu și o piele mai fermă. Metoda sigură și fără contraindicații pentru a arăta senzațional de sărbători

Provocarea aceasta este pentru oricine, indiferent de vârstă. Nu presupune nimic periculos, care să pună în pericol sănătatea. Dar îți va accelera metabolismul și vei arăta mult mai bine în ținutele de Sărbători.

Este simplu și la îndemâna oricui. Ce trebuie să faci? Trebuie să îți schimbi alimentația timp de 14 zile. Este o provocare ce te poate ajuta pe termen lung, întrucât în acest interval, scapi de dependența de zahăr.

Fiindcă da, este nevoie să renunți total la zahăr timp de 14 zile. Ce zici? Accepți provocarea?

Iată ce ai de făcut, potrivit unor specialiști în nutriție americani. Timp de 14 zile uiți de: sucuri, bomboane, prăjituri, înghețată, ciocolată, caramele, gogoși, torturi, dulceață, gem, miere, pâine albă.

Alimentația ta va trebui să se axeze pe legume și fructe, și anume următoarele: sparanghel, sfeclă roșie, broccoli, țelină, varză, ardei iute, cicoare, usturoi, salată verde, castravete, fasole verde, ridiche, gulie, mere, afine, limetă, lămâie, ananas, piersică, roșie, căpșuni, zmeură, pepene roșu, merișoare, mango, portocale.

O dată la două zile, se introduc și proteinele animale, și anume: piept de pui la grătar, organe de pasăre la grătar, mușchi de carne roșie sau pește la grătar, de orice fel.

În zilele în care nu se consumă carne, se adaugă la meniul de alimente permise avocado și fructe oleaginoase: nuci, caju, nuci de Brazilia, alune de pădure.

Când ții dieta aceasta, se beau cel puțin doi litri pe zi de apă și se face un minim de mișcare susținută, timp de 30 de minute de luni până vineri, pauză sâmbăta și duminica. Însă cel mai importantă este renunțarea completă la zahăr. Acceptă provocarea pentru a avea o siluetă armonioasă de Sărbători.

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *