Dieta Cambridge. Ce principii alimentare te ajuta sa slabești si sa nu te mai ingrași niciodata


                Dieta Cambridge. Ce principii alimentare te ajuta sa slabești si sa nu te mai ingrași niciodata

Dieta Cambridge. Ce principii alimentare te ajuta sa slabești si sa nu te mai ingrași niciodata

Dieta Cambridge este una din cele mai eficiente cure de slabire, brevetata de dr. Alan Howard, profesor la prestigioasa universitate britanica.
Care sunt principiile alimentare din dieta Cambridge

Poti manca chiar si dulciuri. Dieta nu te frustreaza in vreun fel, doar tine cont de nutrientii necesari corpului pentru a se dezvolta cum trebuie. Nu iti vor lipsi proteinele sau carbohidratii, consumate inteligent.

Principiul pe care se bazeaza acest regim este consumul intre 415 si 1.500 de calorii pe zi, in functie de cat de mult vrei sa slabesti intr-un timp scurt.

Dieta se bazeaza mai ales pe shake-uri si supe proteice la plic, insa nici proteinele sau grasimile nu sunt excluse, pentru a nu se pierde multa masa musculara.

Dieta Cambridge, faza cu faza

Prima faza tine pana la 12 saptamani. Trebuie sa consumi intre 2 si 4 produse proteice pe zi plus 200 de mililitri de lapte degresat. In aceasta varianta, nu trebuie sa depasesti 615 calorii pe zi. Chiar si medicii recomanda aceasta cura pacientilor cu exces adipos, care nu pot fi supusi interventiilor chirurgicale.

A doua faza tine maxim o saptamana, timp in care trebuie sa consumi cate 3 produse proteice pe zi plus lapte degresat si/sau legume. In aceasta saptamana poti consuma pana la 810 calorii intr-o zi.

A treia faza tine doua saptamani si este ultima faza dinaintea stabilirii unui nou regim alimentar, cel care se integreaza perfect in stilul tau de viata. In acest interval consumi 2 produse proteice, lapte degresat, plus fructe si legume bogate in vitamine. Poti consuma maximum 1.000 de calorii pe zi.

Ultima faza tine cat vrei tu. Poti consuma 2 produse proteice pe zi si ai voie sa mananci alimente diversificate, cu grasimi sau carbohidrati, insa hipocalorice. Aceasta faza de mentinere si ai voie sa consumi pana la 1.500 de calorii intr-o zi.

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *