Detalii sfâșietoare despre ultimele clipe de viață ale lui Cornel Galeș, soțul regretatei Ileana Ciuculete


                Detalii sfâșietoare despre ultimele clipe de viață ale lui Cornel Galeș, soțul regretatei Ileana Ciuculete

Detalii sfâșietoare despre ultimele clipe de viață ale lui Cornel Galeș, soțul regretatei Ileana Ciuculete

Cornel Galeș, fostul soț al regretatei Ileana Ciuculete a decedat într-un accident de mașină în Spania, chiar de 1 decembrie. Îngrozitoarea veste a dat-o chiar nașa de cununie a cuplului Cornel Galeș – Ileana Ciuculete.

Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș, a povestit ce s-a întâmplat în accidentul din Spania: „Erau trei în mașină, Cornel la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care erau în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”.

Regretata artistă de muzică populară Ileana Ciuculete a murit în urmă cu aproape trei ani.

Ce a făcut Cornel Galeș în ultimele clipe ale vieții. Fostul soț al Ilenei Ciuculete a luat masa împreună cu niște prieteni apropiați. Totul s-a întâmplat cu doar trei ore înainte de tragedie, iar prietenii bărbatului sunt devastați!

În urmă cu câteva ore, unul dintre cei trei prieteni alături de care Cornel Galeș a petrecut înainte să se urce la volan a făcut publice câteva poze personale. Adrian Savin a scris un mesaj emoționant când a postat ultimele imagini cu soțul Ilenei Ciuculete în viață.

“Adio, prieten drag!!! Cu 3 ore înainte de nenorocire, am luat masa împreună!! Odihnește-te în pace, alături de zâna ta! 😢😢😢”, a scris Adrian Stan, unul dintre bunii prieteni ai lui Cornel Galeș, pe contul lui oficial de Facebook.

Postarea prietenului lui Cornel Galeș a strâns o mulțime de reacții, dar și numeroase mesaje. O cunoscută de-ale celor doi amici a notat: “Drum lin către îngeri, Cornel!😪😪😪Zânica te-a iubit prea mult și știu că și tu ai divinizat-o 😪😪😪a venit momentul să vă întâlniți😪😪😪pfffff. Incredibil!”.

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *