Designer de top, reacție furibundă la acuzațiile că împrăștie coronavirus prin oraș: ”M-a urmărit și m-a hăituit în toate chipurile posibile”


                Designer de top, reacție furibundă la acuzațiile că împrăștie coronavirus prin oraș: ”M-a urmărit și m-a hăituit în toate chipurile posibile”

Designer de top, reacție furibundă la acuzațiile că împrăștie coronavirus prin oraș: ”M-a urmărit și m-a hăituit în toate chipurile posibile”

Designer de top, Maria Lucia Hohan spune adevărul forțată de o situație extrem de dificilă: ”Nu am coronavirus și el nu e soțul meu!”

În presă circulă informația că designerul s-a întors din Lombardia și că are coronavirus, iar acest fapt nu o împiedică să circule liberă prin oraș, de parcă ar vrea să contamineze oamenii. Aceste ipoteze au fost furnizate de fostul său partener de viață, cu care celebra Hohan are și doi copii.

Iată reacția vedetei:

”Timp de 11 ani de zile am avut o relatie pe care nu am dorit sa o expun public. Cu un partener de viata alaturi de care am doi copii, de 8 si de 6 ani. De aproape patru ani de zile ma confrunt cu un cosmar caruia i-am pus capat in vara anului trecut, cu consecinte extreme pentru mine si copiii mei. De 6 luni de zile ma confrunt cu o campanie online, platita si intretinuta de fostul meu partener de viata, care se prezinta peste tot ca fiind „Sotul” meu, desi nu am fost niciodata casatoriti.

Mi-a hartuit familia, prietenele, angajatii, toti fiind martori la aceasta poveste, mi-a pus afacerea si implicit angajatii in pericol, a plans la comanda, a mintit, m-a urmarit si m-a haituit in toate chipurile posibile pe fondul unui proces de custodie in care incearca sa zugraveasca un portret de monstru, „curva” si mama incapabila. Am stat ascunsa de frica si de oroare, crezand ca pot fi protejata de institutii si de legi, crezand ca adevarul e suficient. Am tipat, am urlat, am cedat, am gresit, am fost tarata pe jos, la propriu si la figurat, am facut toate greselile unui om haituit si dominat de un partener care deformeaza realitatea la fiecare pas. Deep fake, minciuni, fake news, ceva ce am trait pe pielea mea din plin.

Acum se desfasoara o campanie in care “sotul” meu inchipuit este “eroul” care mi-a facut plangere penala pentru ca am coronavirus si nu respect carantina. Nu este Sotul meu, nu am coronavirus!

Am fost nevoita sa merg la institutul Matei Bals, la Politie, la Directia de Sanatate a Municipiului Bucuresti precum si la medicul meu de familie de la Spitalul Militar pentru verificari si avize epidemiologice pe care le am obtinut pe toate.

Am intrat in izolare, am inchis fabrica si biroul inca de joi hotarand sa suspend activitatea noastra a celor 70 de angajati cel putin pana duminica viitoare pentru protectia tuturor mai ales ca suntem o companie alcatuita 100% din femei majoritatea mame; a trebuit sa explic parintilor de la scoala si directoarelor ca este o campanie platita si orchestrata de fostul partener cu care eu nu mai sunt in relatie de 1 an de zile. Articolele sunt pline de minciuni si denaturari inclusiv datele la care m am intors, este mentionat 28 februarie in loc de 20 februarie data reala. Deja au trecut 23 de zile de la intoarcere si nu am prezentat simptome fiind in permanenta monitorizata.

Am fost vizitata si verificata de 3 ori de echipaje de politie in decursul ultimelor 2 saptamani, gasita de fiecare data acasa – inclusiv astazi.

Oamenii care au citit aceste materiale au dat crezare, pe fondul unei isterii generale, de altfel usor de inteles, au chemat si ei politia, oameni de la scoala copiilor, din cladirea in care locuiesc. Sunt acasa, asa cum ar trebui sa fim cu totii in aceste zile. M-am intors din Italia pe 20 februarie, am intrat in izolare, am respectat termenele, nu am mers la scoala, am luat toate masurile la fabrica pentru protectia tuturor. Acum sunt acasa pentru ca acesta este apelul public, independent de campania de defaimare si pentru ca asa este firesc, sa ne protejam pe noi si pe ceilalti si sa lasam autoritatile sa gestioneze aceasta criza fara precedent.

Nu vreau sa intru in detalii sordide, o va face dumnealui oricum, deformat si fara baza ca intotdeauna, dar in era fake news se pare ca oricum adevarul nu conteaza. Scriu aceste randuri pentru ca toate ca toate, dar nu poti sa creezi isterie in randul a zeci si sute de persoane pentru ca ti se pare amuzant sa tarasti o mama in noroi, ca sa ai “munitie” intr-un proces de custodie. Am fost sunata de enorm de multe femei, pe care nu le-am intalnit niciodata, si care mi-au spus povestile lor de viata, cu cazuri similare, in care un om a aruncat o piatra iar ele au trebuit sa lupte ani la rand sa demonstreze adevarul. Suntem multe, teribil de multe, care nu suntem crezute, nu suntem auzite. Nu sunt nici prima si nici ultima, le multumesc celor care mi-au scris, mesajele voastre mi-au dat putere atunci cand credeam ca e prea mult. Vreau sa imi protejez copiii, sunt tot ce conteaza, copiii mei si farama de viata privata care mi-a mai ramas”, conchide Maria Lucia Hohan pe Facebook.

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *