De ce Cebraoptim? – Acum ai solutia optima pentru problemele cerebrale! (P)


                De ce Cebraoptim? – Acum ai solutia optima pentru problemele cerebrale! (P)

De ce Cebraoptim? – Acum ai solutia optima pentru problemele cerebrale! (P)

Cebraoptim. Afecțiunile cerebrale și depresia sunt, fără doar și poate, extrem de întâlnite în zilele noastre, motiv pentru care experții în medicină naturopată vin în ajutorul persoanelor care se confruntă cu aceste afecțiuni punându-le la dispoziție Cebraoptim, un remediu naturist cu o formulă unică.

Considerat a fi numărul unu în ceea ce privește remediile naturiste la nivel european, Cebraoptim are o formulă unică obținută din ingrediente precum Citicolină, Bacoppa Monieri, Gingko Biloba și Coenzima Q10, astfel că ajută la menținerea sănătății sistemului nervos, precum și la îmbunătățirea capacității de memorare, concentrare și atenție.

Cebraoptim este, însă, un remediu naturist recomandat nu doar persaonelor care se confruntă cu probleme ale sistemului nervs ci și celor care acuză stări depresive ori anxietate.

Grație ingredientelor recunoscute pentru efectele benefice pe care le au asupra organismului, Cebraoptim ajută la menținerea structurii, permeabilității și fluidității membranelor celulare nervoase, ajutând astfel, la îmbunătățirea procesului de sinteză a fosfatidilcolinei.  Acest remediu naturist este indicat și persoanelor care se confruntă cu traumatisme ori care au suferit intervenții chirurgicale, ajutând la reducerea edemelor cerebrale provocate de acestea.

Experții în medicină naturopată îl recomandă și persoanelor diagnosticate cu hipoxie, encefalopatie hepatică, sindrom Down, epilepsie, Alzheimer ori Parkinson, fiind eficient în ceea ce privește îmbunătățirea funcțiilor cerebrale.

Care sunt ingredientele regăsite în compoziția Cebraoptim:

Citicolina – 100 mg

Coama leului – 30 mg

Ginkgo biloba – 10 mg

Centella asiatica – 50 mg

Bacoppa monierri – 50 mg

Griffonia simplicifolia- 60 mg

Coenzima Q10 – 30 mg

Phosfatidyl serina – 20 mg

Cebraoptim este un remediu naturist în compoziția căruia se regăstește Gingko Biloba, un ingredient bogat în flavonoide și terpenoide, care ajută la combaterea radicalilor liberi, dar și la îmbunătățirea circulației sanguine, întrucât ajută la dilatarea vaselor de sânge și, implicit, la reducerea riscului de formare a cheagurilor de sânge.

De cealaltă parte, în compoziția Cebraoptim se regăsește și Bacoppa monieri, care este recunoscută pentru proprietățile benefice asupra organismului încă din cele mai vechi timpuri. Mai exact, acest ingredient care se găsește în formula Cebraoptim ajută la îmbunătățirea capacității de memorare, combate anxietatea și, evident, îmbunătățirește funcțiile cerebrale și ale sistemului nervos. Este, de asemenea, indicat și pentru tratarea durerilor articulare și a artritei, dar și a crizelor epileptice.

Un alt ingredient important în compoziția Cebraoptim este Coenzima Q10, care este recunoscută pentru proprietățile antioxidante. Acesta ajută la întărirea sistemului imunitar, la combarerea afecțiunilor cardiovasculare, precum și la reglarea nivelului de zahăr din sânge. Nu în ultimul rând, acest ingredient este responsabil de  prevenirea unor afecțiuni ale inimii care apar în urma tratamentului împotriva cancerului.

Cebraoptim este, de asemenea, recomandat și persoanelor care au suferit traumatisme cerebrale, având rolul de a reduce edemele și de a îmbunătăți circulația cerebrală, între care auz, orientare temporo-spațială ori văz, în cazul persoanelor diagnosticte cu glaucom ori abliopie.

Cebraoptim, care este un supliment alimentar disponibil sub formă de capsule, 90 la număr ambalate într-un flacon, se recomandă a fi administrat în doză de trei pilule pe zi, însă este bine a fi înghițite cu un pahar cu apă, pentru a fi reabsorbit rapid n organism.

Disponibil in farmaciile Catena si magazinele naturiste din Romania.

Mai multe informatii si la tel. 0723.269.701

http://www.medicinas.ro/

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *