De ce a murit Răzvan Ciobanu! Detaliile de ultimă oră care zguduie lumea mondenă


                De ce a murit Răzvan Ciobanu! Detaliile de ultimă oră care zguduie lumea mondenă

De ce a murit Răzvan Ciobanu! Detaliile de ultimă oră care zguduie lumea mondenă

Răzvan Ciobanu, cunoscutul creator de modă care a decedat într-un groaznic accident de mașină, la volanul unui SUV care nici măcar nu îi aparținea a iscat sute de controverse post mortem.

La 7 luni de la moartea sa năprasnică, încă nu s-a concluzionat o cauză sigură a morții designerului.

Cu o viață controversată, Răzvan Ciobanu a avut prieteni buni, dar și dușmani. O bună prietenă i-a fost avocata Laura Vicol, care a venit cu câteva declarații incendiare legate de moartea bunului său prieten.

Laura Vicol susține că un apropiat al lui Răzvan Ciobanu s-ar fi folosit de el, iar acesta ar fi autorul moral al tragediei.

„Autorul acesta moral de care tu spui, este cineva din preajma lui, din viaţa lui. Este o persoană nou intrată în viaţa lui, a intrat în viaţa lui în ultima perioadă, iar eu personal, îl consider direct răspunzător pentru moartea lui. Este un autor moral, pentru că dacă el nu ar fi existat toate lucrurile acestea nu s-ar fi întâmplat. Totul s-a întâmplat din cauza unei persoane, care din păcate nu are cum să răspundă penal pentru că ceea ce a făcut nu este o infracţiune. (n.red. – a făcut accident din cauza lui?  Nu, exclus, Doamne fereşte! Nu am spus lucrul ăsta, sunt avocat şi nu fac speculaţii, nu vorbesc decât pe probe şi atât. A fost forţat să plece la mare. S-a întors pentru că el şi-a dorit să vină acasă. Persoana respectivă s-a folosit foarte mult de el”, a spus Laura Vicol pentru spynews.ro

„Dosarul este aproape de final, voi face toate detaliile publice în momentul în care voi avea soluţia finală. S-a speculat foarte mult în dosar, asta pentru că nicio informație nu a ieșit de acolo. Le voi spune pe toate, în cele mai mici detalii pentru că Răzvan merită să se ştie absolut toate detaliile legate de moartea lui. Eu cred că în maximum două săptămâni o să avem o soluţie în dosar!”, a mai spus Laura Vicol, avocata lui răzvan Ciobanu și a părinților acestuia, informează wowbiz.ro

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *