Cum poți evita efectul nociv al razelor ultraviolete? Zeiss îți oferă varianta perechii de ochelari de soare concepuți după o tehnologie revoluționară


        Cum poți evita efectul nociv al razelor ultraviolete? Zeiss îți oferă varianta perechii de ochelari de soare concepuți după o tehnologie revoluționară

Cum poți evita efectul nociv al razelor ultraviolete? Zeiss îți oferă varianta perechii de ochelari de soare concepuți după o tehnologie revoluționară

Zeiss sunt ochelarii care te protejează de efectul nociv al razelor ultraviolete. Vara e în toi, iar lumina puternică a soarelui ne dă mari bătăi de cap, în special din cauza razelor ultraviolete care ne pot deranja, sau chiar afecta la un moment dat, vederea.

Iată de ce Zeiss, cel mai important producător din lume de dispozitive optice de precizie, recunoscut în plan internațional pentru precizia, rezistența și performanțele lentilelor de ochelari fabricate, s-a gândit la nevoile clienților săi și a scos pe piață „Adaptive Sun”, un produs nou-nouț cu mare eficiență în combaterea deficiențelor pe care le pot provoca razele ultraviolete.

AdaptiveSun, un accesoriu modern indispensabil în asigurarea unei protecții veritabile împotriva ultravioletelor

Adaptive Sun este denumirea noului produs care se bucură de reală apreciere în rândul clienților care s-au obișnuit deja cu profesionalismul celor de la Zeiss: „Combinăm cunoștințele tehnice și ideile inovatoare cu experiențe vizuale de excepție. Veți fi uimiți de performanțele noilor soluții inovative pentru îmbunatățirea vederii!” dau asigurări producătorii numărul 1 în lume de dispozitive optice care, pe aceeași pagină de web, zeiss.ro/vision-care, punctează, făcând referire la AdaptiveSun, că „acest accesoriu modern este indispensabil pentru a vă asigura că vă bucurați de o vedere superbă, clară și 100% protejată împotriva razelor UV. Toate acestea sunt disponibile într-o singură lentilă pentru ochelari de soare ZEISS”. Că lentila cu pricina este cea mai bună alegere pentru ochelarii de soare care să te protejeze de ultraviolete o dovedește și faptul că poți apela cu încredere la produsul companiei Zeiss chiar dacă esti nevoit să porți lentile cu dioptrie sau nu, gama pusă la dispoziția cumpărătorului de către Zeiss fiind una extrem de largă, în care sunt cuprinse lentile unifocale sau progresive pentru ochelari de soare standard sau individualizate pentru fiecare persoană în parte.

Lentilele pentru ochelari de soare speciale de la o firmă specială: ZEISS.

Moderne, versatile și de înaltă performanță, cu aplicabilitate pentru toate activităţile în aer liber, lentilele pentru ochelarii de soare de la Zeiss te pun la adăpost sigur de orice neajuns rezultat din activitatea nocivă a razelor ultraviolete.


        Cum poți evita efectul nociv al razelor ultraviolete? Zeiss îți oferă varianta perechii de ochelari de soare concepuți după o tehnologie revoluționară

„Sunt toți ochelarii de soare la fel? Chiar deloc! Când vă purtați cel mai mult ochelarii de soare? În timp ce faceți cumpărăturile? Când vă aflați într-o cafenea? Sau poate când vă plimbați prin parc? Ori atunci când practicați sport? Sau când conduceți o mașină? Cu cât ochelarii de soare răspund mai bine nevoilor dumneavoastră, cu atât sunt mai confortabil de purtat. Faceți testul nostru pentru a afla care dintre lentilele pentru exterior ZEISS vi se potrivesc cel mai bine. Puteți alege din trei categorii: Urban, Drive și Active.

Filtrează 100%  radiațiile UVA și UVB. Bucurați-vă de soare – fără a vă afecta ochii. Toate categoriile de lentile pentru ochelari de soare ZEISS – Urban, Drive și Active – sunt prevăzute cu 100% protecție împotriva radiațiilor UVA și UVB, asigurând o protecție optimă pentru ochii dumneavoastră. Bucurați-vă de o vedere confortabilă atunci când vă aflați în aer liber, la soare. Ochii dumneavoastră vă vor fi recunoscători”, dau asigurări cei mai mari producători de dispozitive optice din lume, prezenți de 25 de ani și pe piața din România.

Sfaturi de la cei mai buni pentru o protecție eficientă a ochilor împotriva razelor soarelui

Profesioniștii de la Zeiss nu se mulțumesc doar cu producția lentilelor de ochelari considerate cele mai rezistente, inovatoare și mai eficiente din lume, ci își asumă și rolul de consiliere a celor care au probleme cu vederea sau, pur și simplu, vor să se pună la adăpost de orice neplăcere survenită de pe urma razelor ultraviolete. „Cu cât sunt mai sensibili ochii dumneavoastră la lumină, cu atât mai închisă trebuie să fie culoarea ochelarilor de soare. Culorile deschise și cele în degrade sunt ideale în zile noroase, cu puțină lumină solară, în timp ce culorile foarte închise vă protejează ochii chiar și în condiții de lumină puternică a soarelui”, scriu cei de la Zeiss pe pagina lor de web.

10 obiceiuri pe care le poti adopta acum pentru o vedere sănătoasă

Cele mai frecvente lucruri care ar trebui să îți intre în obicei pentru a avea parte de o vedere perfectă sunt, din punctul de vedere al specialiștilor de la Zeiss, următoarele: clipește, pentru a-ți limpezi privirea, ia aer curat, ai grijă la alimentație, hidratează-te, evită să stai timp îndelungat cu ochii în monitor, ajustează setările ecranului de așa natură încât să nu îți afecteze vederea, folosește protecție solară, cel mai bun mod de a face acest lucru fiind la îndemână prin utilizarea tehnologiei UV Protect de la Zeiss, dormi pentru a-ți revitaliza organismul, vizitează medicul oftalmolog cel puțin o dată la doi ani și, în sfârșit, poartă ochelari cu lentile AdaptiveSun, creați de Zeiss.

Lentile pentru ochelarii de soare pentru viața urbană

De protecție solară optimă pot avea parte și împătimiții modei fără ca gustul pentru un anumit trend să le fie în vreun fel afectat. Și asta pentru că lentilele Zeiss sunt moderne, șic, colorate și… în pas cu moda. Iar categoria de lentile sugerată de cei de la Zeiss pentru împătimiții ultimului răcnet în materie de modă este „Urban”, un produs ideal pentru cei care vor să fie șic. „Oferim culori ce atrag privirile, modele atrăgătoare și tratamente oglindă estetice. Toate acestea pe lângă protecţia 100% împotriva radiațiilor UVA și UVB”, își expun oferta producătorii Zeiss.

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *