Cine este Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului Vocea României


                Cine este Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului Vocea României

Cine este Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului Vocea României

Seara de vineri, 20 decembrie, i-a adus marele trofeu al celui mai vizionat concurs de talente din România concurentului lui Tudor Chirilă, Dragoș Moldovan.

Alături de Dragoș, Tudor devine singurul antrenor care a înregistrat patru victorii ca antrenor al acestui concurs.

Dar cine este Dragoș Moldovan, marele câștigător al sezonului 2019? El cântă deja într-o trupă, Pandora Rock, formație care s-a implicat activ în susținerea acestui concurent, iar după finală, colegii i-au transmis mesajul: Vino acasă, că avem multă treabă.

Dragoș Moldovan are 21 de ani și o voce uluitoare, care l-a calificat în a aborda melodii extrem de grele, precum Show Must Go On, Always sau The winner takes it all.

Proaspătul câștigător al Vocii României este din Timişoara, student la Conservator, unde studiază chitara. Tânărul mărturiseşte că muzica este pe primul loc în viaţa lui.

„Când sunt obosit, cânt, când sunt fericit, cânt. Cealaltă pasiune a mea este dresajul canin şi tot ce înseamnă câini“.   A descoperit rockul la 7 ani, când şi-a strâns bani din colindat şi a cumpărat prima chitară. Dragoş cântă în 3 trupe, la festivaluri şi în cluburi.  Acum trei ani, a suferit un grav accident de maşină. „În 2016, am avut un accident cu maşina. Din neatenţie, la doar două luni după ce am luat permisul, am alunecat şi am lovit violent un copac. Am rămas încarcerat şi am intrat în comă. A fost nevoie de două operaţii, una la cap şi una la mână. Faţa mea s-a schimbat puţin… În aceste două săptămâni în care am fost în comă, medicii au fost destul de rezervaţi în privinţa şansele, dar din fericire am reuşit să le demonstrez contrariul. Mă consider foarte norocos“.  Despre parcursul său în emisiune, Dragoş Moldovan a declarat: „A fost un drum interesant, plin de experienţe, oameni noi şi aventuri. De când am intrat în acest concurs, nu mi-am făcut nicio aşteptare. Am avut emoţii de fiecare dată când am cântat pe scenă. A fost foarte tare să cânt alături de Tudor Chirilă. Un lucru important pe care l-am învăţat la Vocea României este că e foarte important să ne bucurăm de momentele pe care le avem pe scenă atunci, în prezent, în momentul în care se întâmplă. Dacă ar fi să descriu show-ul în trei cuvinte, acestea ar fi: rock, emoţie şi mesaj. De 14 ani îmi doresc o carieră muzicală, iar de cinci ani cânt şi într-o trupă de rock, care s enumeşte Pandora Rock şi mai am un proiect solo cu numele meu. Eu voi continua să cânt şi după Vocea României.“

Multe voci au reclamat faptul că după concurs, concurenții nu sunt mai vizibili, nici măcar marii câștigători. De aceea, Smiley a ținut să precizeze că totul ține doar de participanți, de cât de mult își doresc și luptă pentru visul lor.

Marele perdant este Andi Țolea, adolescentul cuceritor care a dat tuturor fanilor emisiunii senzația că este vegheat din Ceruri de mama sa, pe tot parcursul concursului. Sentimentele tuturor celor implicați în Vocea României sunt că vom mai auzi curând de vocile minunate ale sezonului care tocmai s-a încheiat.

Sursa Foto: ProTV

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *