Cancerul poate fi depistat gratuit, cu cea mai moderna tehnologie, in acest spital public bucurestean


                Cancerul poate fi depistat gratuit, cu cea mai moderna tehnologie, in acest spital public bucurestean

Cancerul poate fi depistat gratuit, cu cea mai moderna tehnologie, in acest spital public bucurestean

Spitalul acesta public a facut anuntul! Aici, pacientii pot beneficia gratuit de cea mai moderna tehnologie de depistare a cancerului

Cea mai moderna investigatie de imagistica medicala, examinarea PET-CT, care poate evidentia aparitia unei modificari oncologice cu aproximativ 6-18 luni inaintea celorlalte tipuri de proceduri imagistice utilizate in Romania, este disponibila incepand din luna noiembrie pentru pacientii internati la Spitalul Colentina.

Incepand din 1 noiembrie, Spitalul Clinic Colentina pune la dispozitia pacientilor sai, gratuit, cea mai moderna investigatie de imagistica medicala, examinarea PET-CT.

Investigatia este utilizata cu precadere in sfera afectiunilor oncologice. Aceasta poate evidentia aparitia unei modificari oncologice cu aproximativ 6-18 luni inaintea celorlalte tipuri de proceduri imagistice disponibile in Romania la ora actuala (ex: examen CT, examen IRM), scrie Ziare.com.

„Principala noastra preocupare, la Spitalul Clinic Colentina, este oferirea unui diagnostic de mare acuratete, intr-un stadiu incipient al bolii urmat de elaborarea unui tratament personalizat adaptat nevoilor fiecarui pacient in parte. Lansarea serviciilor de PET-CT vine in intampinarea nevoilor pacientilor oncologici, tinand cont ca aceasta patologie are o incidenta in permanenta crestere si apare la varste din ce in ce mai tinere. Pe langa un act medical de inalta calitate, acordam o deosebita atentie atat impactului psihologic pe care il are acest tip de afectiune, cat si confortului pacientului inca din etapa de diagnostic”, afirma Dr. Ioan Bogdan Furtuna, Director Medical Spitalul Clinic Colentina.

Aceasta investigatie este folosita in scop diagnostic, pentru stadializare, in timpul tratamentului, precum si la finalul terapiei.

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *