Apa de parfum Chanel fascinează prin intensitate și exuberanță (P)


        Apa de parfum Chanel fascinează prin intensitate și exuberanță (P)

Apa de parfum Chanel fascinează prin intensitate și exuberanță (P)

Există lucruri speciale pentru ocazii aparte. Parfumurile Chanel pot face minuni. Cu ajutorul lor, doar o clipă, și cea mai obișnuită femeie se transformă într-o doamnă elegantă, cu o atracție magnetică. Aromele acestui brand sunt foarte populare în toată lumea. Ele sunt alese de adepții clasicului, iar clasicii sunt mereu la modă.


        Apa de parfum Chanel fascinează prin intensitate și exuberanță (P)

În topul realizat de noi sunt remarcate cele mai bune arome pentru femei a brandului Chanel.Acum, aceste opere de artă le puteți găsi chiar la un click distanță, https://makeup.ro/categorys/4517/.

1.Chanel Coco Mademoiselle.
Astringent, compoziție florală care te încălzește cu note orientale. Se împletesc acordurile de citrice proaspete și o aromă picantă de plante. Un voal condimentat, bogat, cu o ușoară amărăciune, nu poate fi confundat cu nimic. Este potrivit a fi aplicat zilnic, dar și în momente speciale. Se dezvăluie recunoscător atât pe corpul tânăr, cât și pe cel adult. Îți dăruie statutul de posesivitate, încurajează respectul de sine, trezește o stare de spirit deosebită.

2.Chanel Gabrielle.

Parfumul pentru cele mai sofisticate doamne. Combinația exprimată de citrice și coacăz negru dăruie un gust dulce, amețitor, saturat de prospețime și puritate. Flori albe, delicate, înfloresc în inima componenței cuprinse de ylang-ylang și tuberoză. Este o aromă pasională, plină de grație, la fel ca o femeie adevărată care își cunoaște valoarea.


        Apa de parfum Chanel fascinează prin intensitate și exuberanță (P)

3.Chanel Chance Eau Tendre

Este unul dintre cele mai populare parfumuri. Ușor, proaspăt și delicat, a fost creat special pentru fete romantice și feminine. Creează senzația unui buchet de flori fine, pictate cu picături de rouă. Notele evidențiate de gutui se îmbină cu accente de zambile, iasomie și iris. Mirosul calm se acomodează ușor pe piele și creează o stare sufletească caldă, pozitivă. Este admirat de majoritatea doamnelor, acceptabil în orice anotimp, în frig sună mai fresh.

4.Chanel N19

Parfumul rafinat, divin, combină experiență, înțelepciune și farmec. Multidimensional, corespunde afirmației expuse de Coco: “Pentru a fi unic, trebuie să fii mereu diferit!”. La început persistă o enigmă de flori reci, devine după un timp cald și confortabil, iar mai târziu- gingaș. Parcursul miresmei este scurt, ascuțit și ușor amar. Este potrivit pentru sezonul rece, învie în aerul umed. Poate fi accesoriul perfect pentru o vizită la teatru sau restaurant.

5.Chanel N5


        Apa de parfum Chanel fascinează prin intensitate și exuberanță (P)

Feminin, dulce, senzual, atractiv pentru bărbați…Tocmai din acest motiv, femeile din toată lumea îl aleg. Aroma se adresează doamnelor de la 30 de ani și peste. Întrucât este una mai adultă, mai provocatoare. Nu-i este caracteristic frivolitatea tinerelor fără griji. Compoziția este asociată maturității, încrederii în sine.

Parfumurile bune sunt venerate și admirate ca și un vin bun. Brandul Chanel este destinat adevăraților cunoscători atât din jumătatea feminină, cât și din cea masculină a umanității. Aromele pentru femei Chanel- meritul secolului!

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *