5 tipuri de relatii care-ti fac foarte mult rau


                5 tipuri de relatii care-ti fac foarte mult rau

5 tipuri de relatii care-ti fac foarte mult rau

Daca simti ca iubitul tau nu face nimic pentru ca relatia dintre voi sa evolueze, acesta este un prim semn ca trebuie sa renunti la el.

Exista multe tipuri de relatii cu jumatati de masura, in care o femeie simte imediat ca ceva nu este in regula. Aceste sentimente nu trebuie ignorate, deoarece sunt semne ca relatia respectiva iti va face mult rau pe termen lung.

Aceste tipuri de relatii iti fac mai mult rau  decat bine si trebuie sa te gandesti serios daca merita sa continui:

Cand il iubesti, dar nu esti foarte sigura

Poate iti place si te-ai atasat de el, insa parca nu are acele calitati care te fac sa te indragostesti cu adevarat de un barbat. Si atunci nu esti foarte sigura daca il iubesti cu adevarat sau ramai in relatie de frica singuratatii.

De exemplu, poate te intalnesti cu un tip care te face sa razi, exista o atractie puternica intre voi, partidele de sex sunt excelente si te face sa te simti in largul tau. Acestea sunt calitati de care are nevoie orice femeie, insa in acelasi timp simti ca ii este teama de angajament si nu se implica foarte mult in relatia voastra. Nu-i asa ca acest lucru te indeparteaza si te determina sa fii mereu in garda? Inseamna ca esti in unul dintre acele tipuri de relatii care-ti fac mai mult rau pe termen lung.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *