5 practici neasteptat de placute pentru o inima puternica


                5 practici neasteptat de placute pentru o inima puternica

5 practici neasteptat de placute pentru o inima puternica

Cand vorbim despre aparatul cardiovascular, vorbim despre viata insasi. O inima puternica este esentiala pentru un trai lipsit de griji.

Sanatatea inimii este esentiala pentru viata ta. Daca o gripa sau o fractura osoasa se pot trata, bolile cardiovasculare sunt extrem de periculoase, indiferent de varsta.

De aceea, inca din tinerete, trebuie sa te preocupi de bunastarea ta mentala, emotionala si fizica. In plus, aceste metode pentru a pastra inima sanatoasa si puternica sunt chiar placute!

5 obiceiuri placute si benefice pentru sanatatea inimii

Bea un pahar de vin rosu pe zi

Te relaxeaza, iti protejeaza inima si previne imbatranirea prematura. Cine ar fi crezut ca vinul aduce atat de multe avantaje pentru sanatatea ta? Ei, bine, te poti entuziasma, insa nu foarte tare. Chiar daca vinul rosu este bogat in antioxidanti, asta nu inseamna ca trebuie sa bei toata sticla. Un pahar pe zi este mai mult decat suficient!

De asemenea, resveratrolul este o substanta deosebit de benefica pentru organism, care se gaseste din plin in vinul rosu. Acesta iti mentine tensiunea arteriala la un nivel normal si te protejeaza de bolile cardiovasculare.

Danseaza

Orice fel de miscare fizica este excelenta pentru bunastarea generala a organismului. Pentru sanatatea inimii, exercitiile de tip cardio sunt cele mai eficiente.

Stim ca mersul pe banda este plictisitor, iar bicicletele statice de la sala nu reprezinta chiar cea mai placuta activitate.

De aceea, poti include exercitiile cardiovasculare in rutina ta dansand sau participand la clase de zumba. Te vei distra pe cinste, iti vei face prietene noi, iar inima ta va fi fericita si sanatoasa!

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro in acest LINK

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *