13 cazuri de coronavirus în România. Autoritățile au adresat un apel public


                13 cazuri de coronavirus în România. Autoritățile au adresat un apel public

13 cazuri de coronavirus în România. Autoritățile au adresat un apel public

13 cazuri de coronavirus în România. Numărul celor infectați cu coronavirus a ajuns deja la 13, după ce patru cazuri au fost confirmate, doar sâmbătă, 7 martie. 

Al treisprezecelea caz de infectare cu noul coronavirus a fost confirmat sâmbătă, pacientul fiind un bărbat de 72 de ani din judeţul Galaţi, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

„Este vorba despre un bărbat de 72 ani, din Galaţi care a venit din Lombardia în data de 29 februarie. În data de 6 martie bărbatul a dezvoltat simptomatologie conformă cu definiţia de caz COVID 19. În acest context, în data de 6 martie a fost transportat cu izoleta, din locul în care se afla în autoizolare, la Spitalul Judeţean Galaţi, secţia de boli infecţioase, unde se afla în prezent internat”, se precizează într-un comunicat transmis AGERPRES.

13 cazuri de coronavirus în România

Conform aceleiaşi surse, bărbatul este în stare generală ameliorată, fără febră. Potrivit informaţiilor transmise de GCS, alte trei cazuri de infectare cu COVID 19 au fost confirmate sâmbătă la nivel naţional. Este vorba despre o adolescentă de 15 ani din Timişoara, o adolescentă de 16 ani din judeţul Hunedoara şi un bărbat de 49 de ani din Bucureşti, care s-a întors din Italia, de la Roma, a fost testat pozitiv la coronavirus.

Vestea bună a zilei este că băiatul de 16 ani din Timișoara, nepotul unui alt pacient confirmat cu coronavirus, s-a făcut bine și a fost externat. Este a patra persoană vindecată dintre cele 13 confirmate pozitiv cu coronavirus. Și un pacient internat la Craiova, originar din județul Olt, are un prim test negativ, urmând să i se mai facă unul luni.

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *