10 barbati dezvaluie de ce nu se mai simt atrasi de partenerele lor: ”E greu sa mentii vii dorinta si erotismul!”


                10 barbati dezvaluie de ce nu se mai simt atrasi de partenerele lor: ”E greu sa mentii vii dorinta si erotismul!”

10 barbati dezvaluie de ce nu se mai simt atrasi de partenerele lor: ”E greu sa mentii vii dorinta si erotismul!”

Atractia intima dintre doua persoane, in special dintre doi parteneri care au o relatie de lunga durata, poate fluctua mult de-a lungul timpului.

Este influentata de starea fizica, psihica si ceea ce se intampla in vietile noastre la un moment dat. Dar ce faci daca descoperi ca nu este doar o faza, ci ca nu mai esti atras sexual de partenerul tau de viata? Poti trece peste asta? Este ceva ce poate fi remediat? Sau este momentul sa pui capat relatiei?

Iata cateva dezvaluiri postate pe platforma Reddit ale unor barbati care au realizat ca nu mai sunt atrasi de iubitele sau sotiile lor si motivele pentru care s-a intamplat acest lucru:

Am invatat in cele din urma ca iarba este mai verde acolo unde o uzi

„Dupa faza de luna de miere a unei relatii, este usor sa te complaci, sa nu mai apreciezi ceea ce ai si sa nu te mai straduiesti sa mentii vii dorinta si erotismul. Am trecut printr-o perioada in care am fost mai putin atras (si mai putin atragator) din aceste motive – dar toate acestea m-au intristat si m-au facut sa-mi doresc schimbarea. Am invatat in cele din urma ca iarba este mai verde acolo unde o uzi. In afara de aspectul fizic, trebuie sa acorzi timp relatiei tale, sa impartasesti experiente noi cu partenera si chiar sa profiti uneori de distanta pentru a obtine dorinta si dorul. Lucrurile au fost minunate de atunci si sunt atras nebuneste de sotia mea”, a declarat unul dintre barbati.

„Trec prin aceasta faza acum. Suntem impreuna de sase ani si suntem casatoriti de doi ani, iar eu nu ma mai simt atras de ea si nu mai am erectie. Am doar 26 de ani. Stiu ca sunt unele probleme in relatia noastra si cand nu am erectie se enerveaza. Nu ma lasa inima sa-i spun care este motivul, dar cred ca simte si ea ca relatia noastra se apropie de sfarsit.”

Nu are niciodata initiativa cand vine vorba de sex

„Nu are niciun hobby si sta in fata televizorului zile in sir…”

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro in acest LINK

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *